Blackout Top News

target9

U srijedu, 17. ožujka povodom Dana Multimedije knjižara Profil Megastore, Bogovićeva 7, sprema iznenađenja za ljubitelje plesa, filma i interaktivnog učenja. Posjetitelji će imati priliku pogledati nastup popularne plesne skupine ”Atomic dance factory” i uživati u reperskim stihovima Targeta.
U 19.00 sati doznajte što je lansiralo plesnu skupinu ”Atomic dance factory” u finale prve sezone showa ”Supertalent”. ADF djeluje u sklopu vokalno plesne skupine ‘Radost’ koja broji 150 članova u dobi od četiri godine na dalje, a aktivni su već 10 godina. Plesna skupina broji 14 članova a njihov plesni voditelj je Saša Krnetić. S koreografijom ‘pianoplayer’ oduševili su hrvatsku ali i svjetsku javnost koja prati Supertalent, a na europskom su plesnom natjecanju osvojili odlično sedmo mjesto. Na Danima multimedije u Profilu koreografijom će pratiti i Targeta u nekoliko pjesama, na njihovo iskreno oduševljenje, jer za njega kažu da je jedan od rijetkih koji zaista zaslužuje „respect“.
Jedan od najtalentiranijih hrvatskih repera, Target, pokazat će reperske vještine i varijacije u 20.00 sati i ujedno zatvoriti večernji program Dana multimedije.Comments are closed.


0