Blackout Top News

Menart ovim albumom želi zaokružiti priču o desetljeću TBF-a – priču koja je počela 2000. godine albumom “Uskladimo Toplomjere”, nastavila se genijalnim albumima “Maxon Universal” i “Maxon Universal Light” te zaokružila završnim dijelom svojevrsne trilogije, ništa slabijim i također nagrađivanim albumom “Galerija Tutnplok”.

Na albumu “Nostalgično Fantastično” nalaze se najpoznatiji hitovi s prethodno navedenih albuma, ali i neke pjesme koje do sada nisu puštane u širu distribuciju. Uz njihove prve velike uspješnice poput “Ye’n dva”, “Malo san maka”, na albumu se nalaze i kasniji veliki hitovi “Data”, “Guzice i sise”, “Alles gut” te “Život je lijep” i “Lud za njom”. Tu su i neizostavne svevremene “Nostalgična”, “Smak svita” i “Fantastična”, pjesme koje su TBF lansirale na vrhove top ljestvica, gdje se i danas nalaze. Na album su uvrštene i manje poznate “Pljačka” i “Super gut”, koje u konačnici odlično zaokružuju ovaj hitoidni složenac s potpisom TBF-a.

Za likovno oblikovanje albuma “Nostalgično Fantastično” zaslužne su mlade nagrađivane dizajnerice iz studija “Kuna Zlatica”.

U nastavku posta potražite kompletan popis pjesama s ove kompilacije.

Via MTV.


1. Alles Gut
2. Život je lijep
*3. Malo san maka’
4. Smak svita
5. Data
6. Heroyix
7. Papilova
8. Pljačka
9. Budite kao mi
*10. Ye’n dva
11. Šareni artikl
12. Đita
13. Fantastična
14. Guzice&sise
15. Supergut
16. Lud za njom
17. Nostalgična

* 3. i 10. ljubaznošću Croatia Recordsa.Comments are closed.


0