Blackout Top News

”Mons is Done” je novi srpski graffiti film koji ce izaći u oktobru 2010. Ovaj žanr je, iako priznat u svetu, još uvek prava retkost u Srbiji.
Mons je graffit alter ego mladog Nenada Ivanovića i ovo je film posvećen njegovom umetničkom radu na zidovima širom Srbije. Mons je inače član KZS ekipe koja je sastavljena od hrpe skejtera, snoubordera, repera i metalaca… koji se kroz koncerte, graffiti jemove, turneje i skejt/snoubord takmičenja trude da ožive kulturni život mladih u ne tako živom kraju Srbije.
Film objedinjuje materijal Monseovog umetničkog rada u periodu od 2006. do 2009. godine, kako u samom Zaječaru, tako i tokom KZS-ovih ”treš tura” po Srbiji i jadranskoj obali. U njemu je preko 300 radova crtanih po celom Balkanu, u preko 30 gradova. Sa ovim ostvarenjem zatvara se prava priča jednog graffiti alterega, koji nakon ovoga više neće stvarati. Snimci su već spremni, koncepcija osmišljena, a uz tehničku podršku Stefana Djordjevića i muzičku podršku G-Spota i DJ BKO-a da sve to izgleda i zvuči kako treba, za oktobar očekujte izlazak jedne filmske graffiti priče.  1. […] iznad provjerite točne datume i lokacije. Trailer i više informacija o samom filmu potražite ovdje. […]

  2. princeza on December 06, 2010

    moooooooooooooons 🙂

  3. […] Trailer za film pogledajte ovdje. […]


0