Blackout Top News

ULICE su sportska i svakodnevna odjeća, nadahnuta životom na cesti. Ne tako davnom pojavom na društvenim mrežama, ULICE izazivaju veliku pažnju onih koji od svog oblačenja zahtijevaju posebnost i prepoznatljiv kroj ali i izvrsnu kvalitetu uz pristupačne cijene.

ULICE su novi internacionalni brand sa sjedištem u Hrvatskoj, osnovan u svrhu osvajanja urbanog potrošača na međunarodnoj razini. Za one sportskog duha, željnih natjecanja, tu je sportski dio kolekcije koja će vaše rezultate držati na vrhuncu. Za gradske igrače koji danju i noću kroče cestama grada s uvjerenjem u uspjeh, tu je casual kolekcija koja ne ostavlja ravnodušnim ni najvećeg kulera.

ULICE kao brand izbora su prepoznale mnogobrojne ličnosti na sportskoj i glazbenoj sceni, poput kapetana hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu, Borne Rendulića, rukometaša i reprezentativaca Domagoja Pavlovića i Tina Kontreca ili ultimate borca Igora Pokrajca. Želite li nositi ULICE izdvojit ćete od 175 kn za majicu kratkih rukava odnosno od 300 kn nadalje za duksericu dugih rukava.

ULICE su dostupne u sklopu online trgovine na: www.ulice.hr uz odgovarajući profil na Facebooku i @uliceoriginal na Instagramu.
Comments are closed.


0