Blackout Top News

up & comers posh

Nakon blagdana i vrhunskih evenata cijelu proteklu godinu vrijeme je da uđemo u novu, 2014. s praskom!
Kažu da na mlađima svijet ostaje, a isto to vrijedi i za Hip Hop i njegove vjerne fanove i pobornike, stoga Vam kao prvi Poshizzle live event u 2014. godini donosimo nešto stvarno rijetko i prije svega kvalitetno!
Trudimo se izvođačima s ovih prostora dati platformu i priliku za live nastup gdje će u kvalitetnome okruženju moći pokazati i priložiti svoj trud i rad široj masi i pokazati koliko zapravo vole što rade i koliko vrijede!
Stoga, u subotu 11.1., ponosno Vam predstavljamo UP & COMERS SHOWCASE!
Mali, nazovimo ga festivalčić, gdje će mladi, nažalost zapostavljeni MC-i dobiti svojih 5 minuta pod reflektorima i pokazati kako to rade mlade glave Hip Hopa!
Live na bini za vrhunsku atmosferu pobrinuti će se SIRKO, STARKY, BREAKDOWN, METODIK, STANICA ZOO i DS MARLES!
Mladi umjetnici, gladni svojih 5 minuta na bini i mikrofona u šaci!
Dj Brc, iza dj pulta, kao i inače, pobrinuti će se za vrhunsku atmosferu i najveće hitove današnjice te Vas do sitnih jutarnjih sati zadržati na nogama te na plesnom podiju!
Naš rezident i organizator, Khan, ovoga puta ima ulogu voditelja cjelokupnog programa, te će ujedno i pumpati atmosferu zajedno sa svim posjetiteljima!
Start programa je u 22h, a ULAZ je FREE ISKLJUČIVO PREKO POPISA!
Stoga, što više reći, nego započnite ovu Hip Hop godinu s nama i mladim nadama domaćeg rapa i vidimo se svi u Poshu, 11.1.!
Vidimo se!

Facebook eventComments are closed.


0