Blackout Top News

“Suhi” je najnoviji singl koji poznata hip hop četvorka predstavlja s njihovog aktualnog albuma „U drugom stanju“, a produkciju potpisuje Baby Dooks iz Bolesne braće.

Spot je sniman na više lokacija u Umagu – u prostorijama i wellnesu hotela Coral, te u klubu Jimmy Woo, a režiju spota potpisuju Outdoggy production, s kojima je grupa već surađivala na spotu ”Prijateljska ljubav”.

”Za razliku od ostalih spotova koje smo snimali po 3, 4 dana, ovaj spot smo snimili u samo jednom, ali smo ipak na kraju ostali kratki s vremenom. Posljednju scenu koju smo snimali u wellnesu morali smo skratiti jer smo već debelo kasnili na nastup koji smo imali te iste večeri, tako da smo mokri i s ogrtačima uletili u klub.” – prisjećaju se Connectovci i ističu da – “Pjesma govori o ljetnim avanturama i posvećena je svima mladićima koji su se nakon toliko mukotrpnog vježbanja u teretani, ipak „suhi“ vratili s mora.”

Nakon ljetnog punjenja baterija grupa Connect ulazi u studio i radi na završavanju novog, trećeg studijskog albuma koji bi trebalo izaći krajem godine.

Via MTV.Comments are closed.


0