Blackout Top News

Vladimir Meštrović Dante – već dugi niz godina prisutan je na hrvatskoj hip-hop sceni te se pojavljuje na raznim hip-hop koncertima i kompilacijskim izdanjima, a na svom albumu svojevremeno ga je ugostila i Lana Klingor na pjesmi “Riječ ili dvje”.

Dante surađuje s mnogim poznatim imenima glazbene scene, a na albumu koji je u završnoj fazi snimanja pojaviti će se i bezvremenski General Woo iz poznatog dvojca Tram 11.

Pjesme “Ako ti je teško” i “Za Mamu” dosadašnji su singlovi, dok su pjesma i video spot “Za mene pleši” službeni početak predstavljanja singlova sa prvog samostalnog albuma koji će zajedničkim snagama objaviti Sipa Music i Menart.

“Za mene pleši” producirali su Filip Tkalčić i Silvio Pasarić, dok su za video spot odgovorni Petar Lažeta i Phantography.

Sve skupa začinile su plesačice iz hip hop studija Fusion, Paula Jeričević i Nikola Renić iz plesnog kluba Optimus, Ivan Šeparović na svili te Ivka Todorović iz pole dance studija Angels.

“Za mene pleši” je pjesma neopterećena svakodnevnim problemima, rađena sa velikom velikom dozom ljubavi i veselja koja jednostavno poziva sve na ples i to po mogućnosti na otvorenom. Ljeto je pred vratima i svima nam treba sunca i pozitivne energije koja dolazi kroz ples, te iskrene povezanosti sa samim sobom. Pjesme ozbiljnije i angažiranije tematike već su spremne za jesen. – rekao je Dante.

Via SoundguardianComments are closed.


0