Blackout Top News

Edo Maajka snimio je spot za svoj aktualni singl “Fotelja”. Pjesme “Fotelja” i “Tata mama” dvije su pjesme s materijala “Trnkop” koji, nažalost, nikad nije ugledao svjetlo dana. Taj projekt Edo je radio s Damirom Avdićem, koji je basist i u sadašnjoj postavi benda, te s Bumbarom, definitivno najtalentiranijim bubnjarom iz BiH. “Trnkop” je sadržavao dvanaest pjesama, a “Fotelja” i “Tata mama” neke su od njih. Avdić je zaslužan za glazbu, dodano je malo brassa i dobivena je sadašnja verzija pjesme.

S obzirom na temu pjesme, vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da je bezvremenska. Redatelj spota je Radoslav Jovanov Gonzo koji je spotom uspio savršeno dočarati ono o čemu pjesma priča. Edo Maajka komentirao je kako mu je na snimanju spota bilo odlično te je odrađenim poslom jako zadovoljan.

“Spot je Gonzova ideja i jako sam zadovoljan. Stvar je dosta kratka i brza, tako da mi ovaj slow motion baš dobro sjeda. Ekipa koja je snimala je odlična i stvarno hvala svima. Nažalost, na videu fali par seksi članova benda, koji nisu stigli na snimanje, pa neka im sad bude krivo”, kroz smijeh je izjavio simpatični Edo.

Via HHU.Comments are closed.


0