Blackout Top News

Glazbu i aranžman pjesme potpisuje trenutno jedan od najboljih mladih glazbenih producenata u regiji Raul Peica ‘Rayya’ dok tekst potpisuje sam Fil Tilen. Svoje tragove u obliku saksofona i trube na pjesmi su ostavili i Vojkan Jocić odnosno Igor Dorotić.

Videospot je snimljen u produkciji Phatphinger redatelja Danijela Tipure koji je dosad surađivao s velikim imenima glazbene scene poput grupe Connect, Eric Destler, Dino Dvornik i mnogi drugi.

Karijera Fila Tilena od pobjede na najvećem hrvatskom demo festivalu – ”Minival Festivalu”, pod pokroviteljstvom Agencije Pepermint, MTV-a i T-Mobile-a lagano je uznapredovala pa smo ga tako ovog ljeta mogli uživo gledati kao i slušati na brojnim ljetnim festivalima u Hrvatskoj poput riječke ”Hartere” ili ”Ferragosta” u Orahovici. U pripremi je i LP koji će obilovati glazbenim novitetima odnosno žanrovima (grime, dubstep, d’n’b…) koji su veoma blizu hip-hopu no dosad nedovoljno korišteni u glazbenom radu hrvatskih hip-hop umjetnika.

Spot je doživio premijeru ovog ponedjeljka u klubu pepermint. Galeriju s promocije pogledajte ovdje, a pjesmu Džaba Lebaroš možete skinuti ovdje.Comments are closed.


0