Blackout Top News

Novi album General Wooa “Verbalni delikt” po mnogo čemu je označio 2011. godinu. Bio je to prvi album jednog izvođača iz Hrvatske koji ste mogli besplatno skinuti s MTV siteova u regiji, što je rezultiralo rekordnim brojem downloada u jednom danu. Album je najavio sjajan singl “Znam”, a underground, hip hop DJ-i, urednici i fanovi mjesecima su pričali o najopasnijem materijalu u zadnjih nekoliko godina, ponajboljoj Woo-ovo ploči dosad s vrhunskim tekstovima. Materijal je glazbena kritika ishvalila probranim riječima, ali još je važnija jedinstvena podrška publike i hip hop aktivista zahvaljujući kojima je oko “Verbalnog delikta” i Woo stvoren velik hype.

Spot za “Ništa se ne mijenja” sniman je pod redateljskom palicom Danijela Tipure “Phatphingera” tijekom prosinca na nekoliko lokacija u širem centru Zagreba, a Woo-u se u pjesmi pridružila Ivana Husar, članica nekad vrlo popularnog benda Divas s kojima je Woo već imao nekoliko uspješnih suradnji.

Premijera spota “Ništa se ne mijenja” bit će i odlična najava prvog velikog koncerta kojeg će General Woo s brojnim gostima izvesti u zagrebačkom klubu Kvart 11. veljače.

Share0