Blackout Top News

Novi album General Wooa “Verbalni delikt” po mnogo čemu je označio 2011. godinu. Bio je to prvi album jednog izvođača iz Hrvatske koji ste mogli besplatno skinuti s MTV siteova u regiji, što je rezultiralo rekordnim brojem downloada u jednom danu. Album je najavio sjajan singl “Znam”, a underground, hip hop DJ-i, urednici i fanovi mjesecima su pričali o najopasnijem materijalu u zadnjih nekoliko godina, ponajboljoj Woo-ovo ploči dosad s vrhunskim tekstovima. Materijal je glazbena kritika ishvalila probranim riječima, ali još je važnija jedinstvena podrška publike i hip hop aktivista zahvaljujući kojima je oko “Verbalnog delikta” i Woo stvoren velik hype.

Spot za “Ništa se ne mijenja” sniman je pod redateljskom palicom Danijela Tipure “Phatphingera” tijekom prosinca na nekoliko lokacija u širem centru Zagreba, a Woo-u se u pjesmi pridružila Ivana Husar, članica nekad vrlo popularnog benda Divas s kojima je Woo već imao nekoliko uspješnih suradnji.

Premijera spota “Ništa se ne mijenja” bit će i odlična najava prvog velikog koncerta kojeg će General Woo s brojnim gostima izvesti u zagrebačkom klubu Kvart 11. veljače. 1. Josip Balaban on Facebook on January 16, 2012

  Odličan

 2. Mato Klaić on Facebook on January 16, 2012

  i vise nego odlicno

 3. Filip Podbiočić on Facebook on January 16, 2012

  Kad idu karte u prodaju?

 4. Blackouthiphop.com on Facebook on January 16, 2012

  Vrata Kvarta otvorit će se u subotu 11. veljače u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji, odnosno 65 na dan mogu se kupiti već od subote, 14. siječnja na službenim prodajnim mjestima:
  Pepermint, Ilica 24
  Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  Aquarius CD Shop, Vlaška 44
  Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
  Caffe Bar Mrav, Sportska dvorana Trnsko, Trnsko 25a
  Caffe Bar Mrav, Sportska dvorana Pešćenica

 5. Filip Podbiočić on Facebook on January 16, 2012

  Nije bilo ni 14. ni danas …


0