Blackout Top News

Samo na TipiTV portalu premijera spota “Zašto sada šutite”, najkontroverznije pjesme s albuma “Verbalni delikt”. Redatelj spota Danijel Tipura.

General Woo: Najbolja ideja od svih ideja koje smo imali a imali smo ih barem pet. Kad mi je Tipi reko da bi on da me klinac glumi u spotu nije mi sjelo al kad sam malo razmislio bila je to bomba od ideje. Mali Pero je faca,tolko smo se nasmijali u montaži,nismo tako dugo. Mislim da je pozadina spota isto bitna baš zato što prolazi kroz stare spotove. Aludirajući na to kako je ova pjesma jednako važna kao nastavak onog što sam radio kao Tram 11 i kolku težinu nosi.

Danijel Tipura o ideji: Svako ljeto Burky, Edo i ja igramo bball na Difu. Slučajno taj dan došao je i Krule s svojim mlađim bratom Perom koji je tada imao 8 godina. Nakon zajedničkog romantično/emotivnog tuširanja Krule vadi mob i pušta mi snimku malog Pere u rap izdanju. Oduševio sam se i kada mi je Woo predložio da mu napravim spot za pjesmu “Zašto sada šutite”, sjetio sam se Pere a.k.a. Lil P, kao glavnog aktera! Pero i danas ima 8 godina jer je to bilo ovo ljeto.Comments are closed.


0