Blackout Top News

Prilog iz HRT-ove emisije Vip Music Club LP o nadolazećem Hip Hop Spektaklu u Domu Sportova.

U nastavku posta provjerite najnoviji press release s nekim novitetima u popisu izvođača.

Zagreb se budi !

Probudi se i ti i podrži urbanu scenu.

8.5. u Domu sportova održat će se do sada najveći hip-hop koncert domaćih i regionalnih snaga ovog urbanog muzičkog izričaja, pod nazivom „Zagreb se budi“.

Organizator ovog događanja naš je poznati novinar Igor Kolovrat koji je autor i hvaljenog dokumentarca „Hip-Hop priča iz Hrvatske“, a koji se poklanja uz bon Jutarnjeg lista na ulazu u dvoranu Doma sportova na sam dan događaja.

Cijena ulaznice za ovaj po svemu sudeći povijesni događaj, barem što se tiče hip-hopa u Hrvata, iznosi 100 kuna, a za sada su svoj nastup potvrdili svi najbolji domaći i regionalni izvođači : Bolesna Braća će uživo s bendom predstaviti svoje najnovije pjesme kao i zaprešićka grupa Connect, dok će prvi domaći story teller Renato Đošić poznatiji kao Renman, izvesti svoju legendarnu pjesmu „Osjećaj me prati….“ uz pratnju Anđe Marić i plesnu skupinu Megablast ,a kako je najavio, u publici će ga bodriti BBB,tu su i bivši dvojac Tram 11, zatim riječki Balance crew,nova mlada zvijezda Osječanin Kandžija , Khan,Ludin, Mirza i ostali.Za zagrijavanje uz najrecentnije hip-hop songove je odgovoran tzv. Sveti Petar hrvatskog Hip-hopa Phat Phille .

Tu su još i skupina Sinestet koja je objedinila sve elemente hip-hopa ,splitski Zinedine Zidane poznati po hitu „Pantagana“, zatim varaždinka Diyala,splitski „Dječaci“ i mnogi mladi hip-hoperi, zatim plesna skupina Free Style Kings koji će izvesti performance, a u plesu će im se na 20 metarskom video wall-u „pridružiti „ i tragično preminula ikona break dancea, Goran Kolarek aka Floor Killah.Nastupit će i ženska hip-hop skupina „Femme Attack“….

Od gostiju iz regije naszupaju najveće zvijezde srbijanskog i regionalnog rap-a Marcello, Ajs Nigrutin, Timbe, Sky Wikluh i nove zvijezde skupina S.A.R.S koji su se proslavili hitom „Budjav lebac“ koji je na you tube apsolutni hit sa nekoliko milijuna ukucavanja.

Voditeljski dvojac ovog hip-hop maratona biti će Iva Šulentić i Renman.

Organizatori iz Kilovat Sistema obećavaju i mnoga iznenađenja o kojima za sada ne žele govoriti , a kako su najavili , bit će spektakularna.

Brojna će još događanja i performansi pratiti ovaj po svemu izniman događaj, a da li će se Zagreb zbilja probuditi uz ritmove hip-hopa, uvjeriti ćemo se 8.5. u 19 h u Domu Sportova.Comments are closed.


0