Blackout Top News

Pozivaju se sve djevojke koje se bave nekim od elemenata hip hop-a (MC, DJ, Graffiti, Breakdance/HipHop) ili su jednostavno zaljubljenice u tu vrstu glazbe, da nam se pridruže na velikom zajedničkom fotografiranju za Femme Attack 2011. Cilj photoshootinga je pokazati koliko zapravo ima djevojaka u hip hop-u, koji se smatra pretežno „muškom igrom“.

Fotografiranje će se održati u srijedu 29. prosinca 2010. u zagrebačkom klubu Aquarius (Aleja Matije Ljubeka b.b.) s početkom u 18 sati.

Femme Attack je ženski hip hop party koji će se 21. siječnja 2011. četvrti put zaredom održati u zagrebačkom klubu Aquarius. Cilj partyja je dati priliku mladim, a i već afirmiranim repericama, pjevačicama, plesačicama, graffitericama i DJ-icama da pokažu što vole, čime se bave te predstave svoj rad i trud široj publici.

Također, pozivaju se sve djevojke (ili grupe) koje se ozbiljnije bave nekim od elemenata hip hop-a te bi voljele nastupiti na Femme Attacku 21.siječnja 2011. u zagrebačkom klubu Aquarius, da na e-mail adresu femme.attack@gmail.com pošalju snimke svojih nastupa, linkove pjesama ili sl., zajedno s osobnim podacima (ime, prezime i broj mobitela). Poziv se ne odnosi samo na djevojke iz Hrvatske, već iz cijele regije!

Sve djevojke koje se žele okušati u plesnom battle-u 1vs1 i MC battle-u 1vs1 te tako osvojiti vrijedne nagrade, mogu se prijaviti tako da na e-mail adresu femme.attack@gmail.com pošalju svoje podatke.

U sklopu Femme Attacka 2011. održat će se i razne radionice o kojima ćete više moći saznati na web stranici www.femmeattack.com.

Djevojke, dođite na fotkanje, zabavite se, pokažite što najviše volite i budite i vi dio Femme Attacka 2011.!

Sve o Femme Attacku saznajte na web stranici femmeattack.com.Comments are closed.


0