Blackout Top News

Kao i svake godine, zagrebački klub Aquarius ugostit će rasplesani in memoriam pioniru hrvatskog breakdancea, Don Kolareku.

Već sedmu godinu za redom održava se A Tribute To Flor Killah, glazbeno-scenski spektakl kojim se obilježava prerana smrt ikone hrvatske breakdance scene Don Kolareka, a kao i svake godine, i ovog će petka, 1. listopada, sve posjetitelje zabavljati najeminentnija imena hrvatske hip hop scene, kao što su General Woo, Kandžija, Stoka, Ropez, Spinz feat. Koolade i grupa Connect, te mlade dame iz projekta Femme Attack. Za plesnu selekciju najvećih Hip-Hop hitova pobrinut će se DJ-i kao što su svima znani Phat Phillie, Independent i DJ Don Tom.

Voditelj cijelog eventa bit će naravno Vlado Atomic, a prijave za Break Dance battlove možete napraviti na e-mail: atomicroc@rocketmail.com

Usto, Tipi TV upravo montira novi film s materijalima Gorana Kolareka, a koji će premijerno biti prikazan upravo te večeri u Aquariusu!

Cijena ulaznice je 50 kuna, a besplatnih upada nema – naime, sav prihod od kupnje ulaznica ide u fond za razvitak Don Kolarek B Boy akademije pa ćete dolaskom u klub ne samo dobiti priliku za zabavu, već napraviti i dobro djelo.

Sve ostale informacije potražite na linkovima www.blackouthiphop.com i www.aquarius.hr  1. […] su samo dva dana ostala do velikog, sedmog po redu Flor Kilah Memoriama koji će se održati u zagrebačkom klubu Aquarius. U nastavku posta provjerite raspored nastupa za […]


0