Blackout Top News

Singl “I Got It” najavljuje izlazak albuma Diversidada koji će svjetlo dana ugledati u veljači 2011. U pjesmi “I Got It” Remi se pojavljuje uz još dvije djevojke – MC Melodee iz Nizozemske i Mariamu iz Njemačke. Remi repa na hrvatskom, ali na nekim drugim pjesmama u koje je uključena na albumu Diversidad izvodi glazbu i na engleskom jeziku.

– Oduševljena sam prilikom da Europi predstavim kako se repa u Hrvatskoj i da pokažem da žene mogu itekako razvaliti mikrofon! Melodee i Mariama su dvije fenomenalne, talentirane glazbenice i jako mi je drago što baš nas tri singlom “I Got It” najavljujemo album Diversidada. Spot za pjesmu snimale smo u Parizu, a samu pjesmu, kao i ostatak albuma u Bruxellesu. Pozdrav hrvatskoj Vladi koja već godinama kuca na vrata EU – glazba ih je pretekla! – poručuje Remi!

Singl je već uvršten u playlistu francuskog radija “Generation 88.2” koji je jedan od najjačih radijskih postaja u Francuskoj, a slijedi mu emitiranje u velikom broju europskih zemalja. Također, spot za pjesmu “I Got It” u kojem Remi predstavlja hrvatske snage zavrtjet će se na TV postajama diljem Europe pa tako i na hrvatskim televizijama.

Spot možete pogledati ovdje.

Download: Diversidad (Melodee, Mariama & Remi) – I Got itComments are closed.


0