Blackout Top News

Odlukom novog glavnog urednika Radija 101, gospodina Željka Matića, emisija Blackout skinuta je iz etera Stojedinice nakon 17 godina emitiranja.
Pratite Blackout Blog te iz prve ruke saznajte novosti vezane uz emisiju. Trenutno pregovaramo sa nekoliko ZG radio stanica gdje se možda Blackout uskoro preseli.

Hvala svima za support!

Phat Phillie 1. […] This post was mentioned on Twitter by DJ Independent and Dee Jay Riven, Blackout HipHop. Blackout HipHop said: New post: Emisija Blackout skinuta iz programa Radija 101 (http://bit.ly/dQM9ef) […]

 2. Igor on February 22, 2011

  Velika steta i sramota. Ne vjerujem da se nekako nije moglo izvesti da BlackOut ostane u programu.
  Nadam se da cim se nacin upravljanja ovim radijom promjeni da ce BlackOut biti ‘back’, good luck bro’.

 3. Ment on February 22, 2011

  Koji k? Daj ne vrjerujem! -.-

 4. Nafaka on February 23, 2011

  Veliko hvala gospodinu Željku Matiću da mu jebem majku

 5. suicide on February 23, 2011

  apsolutno los potez i veliki gubitak za hiphop fanove kao i protagoniste.

 6. Tačka Crew on February 23, 2011

  Veliki gubitak. Al treba nastaviti, ne predavati se. Velika podrska .. poZz !

 7. faruk on February 24, 2011

  Ovo je vijest, stvarno katastrofa. Hoce li ovako ukinuti i ostale zanrovske emisije s ostalim glazbenim stilovima? Izgubice dobar dio slusatelja ubijedjen sam sa ovim cinom. Sta se desava sa ostalim terminima, Phat Fridayz npr? Nadam se da ce se naci rijesenje na nekoj drugoj radio stanici pa da se prebacimo. Phil potpuna podrska od mene i ocekujem da te slusam bar jos 17 godina.
  Sto se mene tice ja ne slusam iz tog razloga koji se navodi jer te klubove koji se spominju i privatne partyje (a slusam vec 17 godina) i onako ne mogu da posjetim jer zivim daleko od Hrvatske.

 8. dacho on February 24, 2011

  svjesno ubijaju kulturu,slusam je od pocetka znaci,i sad sam otisao u east slavoniju,tocnije ilok,hvala bogu nakon nekog vremena su i net ovdje osposobili i slusao sam je i ovdje dalje,a sad sto sad,umjesto da idemo naprijed mi u hr trcimo natrag,za popizdit,nekad smo slusali radio i pili pivo sad gledamo kako to sve dobro umire,blackoout 00,pozz ekipi blackouta i zelim im da sto prije osposobe flow na nekoj drugoj stanici(koja naravno ima net streaming)

 9. Andy_Boy on February 24, 2011

  A daj nemoj me jebati…nemos to raditi…suport iz Vukovara/Bum Squad DJz

 10. mister crime on February 24, 2011

  pa stvarno ovo nije humano, mogli su nas sve u zatvor potrpati kao da smo zločinci.promiču slobodu i polako ubijaju sve što ona jest.ne vjerujem da se takvo što može dogoditi.Phillie imaš punu podršku svih nas.samo znaj koliko je ljudi iza tebe.

 11. NXA on February 24, 2011

  Podrska iz BG-a

 12. djemila on February 25, 2011

  a da potrazite termin prije osam sati?mozda se cuda pocnu desavati i u pol bijela dana

 13. […] Emisija Blackout skinuta iz programa Radija 101 […]


0